- Aktualności
- Polityka
- Polacy w Norwegii
- Praca i pieniądze
- Życie w Norwegii
- Praca w Norwegii
- Praca i prawo pracy
- På norsk
- Archiwum MN
- Rozrywka
- Biznes i gospodarka
- Sport
- Blogi
- Transport i komunikacja
- Ciekawostki
- Turystyka
- Czytelnia
- Ubezpieczenia i odszkodowania
- Edukacja
- Video
- Finanse i kredyty
- Wośp
- Firma w Norwegii
- Wybory
- Historia
- Wydarzenia
- Komunikat prasowy
- Wywiad
- Kuchnia
- Zasiłek rodzinny
- Kultura
- Zdrowie
- Nauka w Norwegii
- Świąteczne pomysły
- Podatki w Norwegii
- Artykuł sponsorowany
Popularne artykuły
Ostatnie wpisy na forum
14 godzin temu
Redakcja Moja Norwegia.pl Redakcja MN
Święto Pracy a... praca w Norwegii. Jakie zasady panują w kraju fiordów 1 maja?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Święto Pracy a... praca w Norwegii. Jakie zasady panują w kraju fiordów 1 maja?
08-01-2015 21:02
Agata Łapińska
mobilny salon kosmetyczny
Witam serdecznie!
w lipcu razem z dzieciakami dołączam do męża, który już od trzech lat zdobywa Norwegię . Po przyjeździe nie będę miała raczej załatwionej ...
20-04-2009 00:48
Aleksander Porowski
Świadczenia w przypadku przewlekłej choroby lub kalectwa (Renty)
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Świadczenia w przypadku przewlekłej choroby lub kalectwa (Renty)
Bardzo ciekawy artykuł ale i tak wiele ...
- Najnowsze oferty pracy w Norwegii
- Lista agencji pracy w Norwegii
- CV po norwesku
- Praca w Bergen
- Praca w Stavanger
- Praca w Oslo
- Dodaj oferę pracy
Polecane oferty pracy
Dekarz Blacharz Papiarz
Jesteśmy jedną z największych firm dekarskich w Norwegii. W związku z rozwojem i otwarciem nowego oddziału firmy Buskerud
Zatrudnimy CIEŚLĘ SZALUNKOWEGO, Oslo i okolice
Kim jesteśmy? Lukas Betong AS to mała firma specjalizująca się w konstrukcjach betonowych. Wykonujemy różnorodne projekty:
CIESLA SZALUNKOWY
Stolt AS, on behalf of a Norwegian client, is looking for:
FORMWORK CARPENTERS, FIXERS /
FORSKALINGSSNEKKERE, JERNBINDERE
Number
Reklama w Norwegii
Jan81 napisał:
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Potraktowalabym w kuchni standardowo jak dziczyczne. Poszukaj przepisow na jelenia. Odpowiednia marynata to swietosc.
Niech chociaż trochę nad ogniskiem potrzyma. Wikingowie też podsmażali (a zwłaszcza na wyprawy żeby dłużej się nie psuło)
Żeby poczuć się jak stary i rdzenny Wiking to zjedz to mięso na surowo